De afgelopen winterperiode hebben wij gebruikt om onze vakantiewoning een upgrade te geven. Nadat we vorig jaar de badkamer geheel vernieuwd hebben, was het nu de beurt aan de keuken en de slaapkamers boven.

Moderne keuken

Onze gasten kunnen nu genieten van een moderne, mooie keuken die van alle gemakken voorzien is. Er is niet alleen een combi-magnetron, maar nu ook een vaatwasser aanwezig! Allemaal energiezuinige apparaten. Zo kunt u nog meer genieten van een onbezorgde vakantie. En, omdat wij aan het milieu denken, zijn we blij dat de oude keuken een tweede leven heeft gekregen.

Fijne bedden

De slaapkamers kregen nieuwe vloerbedekking. Minderhoud Meubel uit Westkapelle adviseerde ons uitstekend. Wij kozen voor een ‘harde’ vloer met een warme uitstraling. Ook werden de bedden vervangen door nieuwe exemplaren. Natuurlijk met de goede kwaliteit die u van ons gewend bent.

Villa Eb & Vloed is een Bed and Breakfast in Westkapelle aan de Zeeuwse Kust. U vindt bij ons mooie gastenkamers in een rustige omgeving, met uitgebreid ontbijt. 

Contact