Villa Eb & Vloed. Rustige bed en breakfast in Westkapelle

Bed & Breakfast Villa Eb en Vloed in Westkapelle is een rustige bed and breakfast. U kunt genieten van de rust, een mooie gastenkamer mét eigen sanitair en een heerlijk ontbijt. 

Bed & Breakfast Westkapelle

De gast is koning

In 1976 startte Ineke Wouters, samen met haar man Leen, met de verhuur van gastenkamers in Hotel Pieter de Coninck aan de Noordkerkepad in Westkapelle. In de loop der jaren werd de voormalige melkhandel van de familie Wouters omgebouwd tot gezellig hotel. 25 jaar geleden werd het hotel verkocht en zette Ineke een bed & breakfast op aan de rand van Westkapelle Villa Eb & Vloed. Na het overlijden van Leen zette ze deze voort met Michaël. Terwijl leeftijdsgenoten reikhalzend uitkijken naar hun pensioen denken Ineke en Michaël na over nog 25 jaar Eb & Vloed. “We beleven elke keer weer zoveel plezier aan onze gasten. Sommigen kennen we al 40 jaar en dan heb je al veel met elkaar meegemaakt. Het leuke is dat er ook elk jaar weer nieuwe vaste gasten bijkomen. Ieder met hun eigen verhaal. Als je iets met zoveel plezier doet, dan hoef je helemaal niet te stoppen én eigenlijk ook nooit te werken”, vertelt Ineke.

Ineke Wouters

Eigenaresse Eb & VLoed

“Al veertig jaar lang doe ik niets liever dan zorgen dat mijn gasten een mooie tijd hebben in Westkapelle.”

Heerlijke bedden

Samen met haar partner Michaël Thiele runt Ineke Villa Eb & Vloed. Het uitgangspunt is dat haar gasten onbezorgd kunnen genieten van een paar dagen rust, of een heerlijke lange vakantie aan de Zeeuwse Kust. Met een goed bed, schone kamers, een heerlijk ontbijt en altijd een glimlach leveren Ineke en Michaël constante kwaliteit. Enkele gastenkamers zijn voorzien van eigen sanitair; bad en/of douche en toilet. De andere gasten maken gebruik van de gedeelde douche en toilet op de verdieping. De kamers van de bed and breakfast hebben heerlijke auping-bedden en een flatscreen tv. Natuurlijk is er gratis wifi. In onze tuin vindt u altijd een fijn plekje; in de zon of juist in de schaduw. Wilt u een dagje op de fiets erop uit? Dat kan. Wij verhuren fietsen. Neemt u zelf fietsen mee? Dan kunnen die in de berging gestald worden. 

Uitgebreid ontbijt

Elke ochtend wordt er tussen 8 en 10 uur een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Op dit buffet is voor iedereen wat te vinden; warme broodjes, vers brood, roggebrood, vleeswaren, kaas, yoghurt met muësli, fruit en een vers gekookt eitje. Heeft u dieetwensen? Daar houden we graag rekening mee. Ook wanneer u (een keer) vroeg wilt ontbijten; in overleg is haast alles mogelijk. 

Westkapelle en omgeving

Vanuit onze Bed & Breakfast kunt u veel ondernemen. Westkapelle is een dijkdorp waar u onder andere twee vuurtorens en het Polderhuismuseum in Westkapelle kunt bezoeken. Een fikse strandwandeling maken? Of een van de mooie historische stadjes en steden van Zeeland bekijken? Wij adviseren u graag. Combineer uw bezoek aan Zeeland eens met een dagje België. Antwerpen is een klein uurtje rijden en ook Brugge en Gent zijn prima bereikbaar. 

Villa Eb & Vloed is een Bed and Breakfast in Westkapelle aan de Zeeuwse Kust. U vindt bij ons mooie gastenkamers in een rustige omgeving, met uitgebreid ontbijt. 

Contact