Voor boekingen en informatie

Wilt u een gastenkamer of onze vakantiewoning boeken, of meer informatie over een verblijf bij ons? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Dit jaar geopend vanaf vijftien maart tot en 1 november. 

Villa Eb & Vloed

Villa eb & Vloed

Prelaatweg 4 - 4361 SC Westkapelle

Telefoonnummer

+31 118 571851

E-mail

ebenvloed@hetnet.nl

Stuur ons een bericht

Belangrijke informatie

In- en uitchecken

De kamers zijn beschikbaar vanaf 14.00 uur. Op de dag van vertrek dient u uiterlijk 10.30 uur uit te checken. Wilt u enkele dagen voor u arriveert uw verwachte aankomsttijd aan ons doorgeven? Dan weten wij wanneer we u kunnen verwachten in onze Bed & Breakfast.

 

Betaling

Wij beschikken niet over een pinautomaat, dus graag contant betalen bij aankomst. In Westkapelle is een geldautomaat. U mag het bedrag ook vooraf aan ons overmaken. 

Annulering

Het kan zijn dat uw geplande vakantie in onze bed & breakfast door omstandigheden niet door kan gaan. Dat is vervelend voor u, maar ook voor ons. Wij doen ons uiterste best de door u gehuurde kamer te verhuren. In dat geval hoeft u niets te betalen. Lukt het ons niet de kamer(s) te verhuren? Tot 42 dagen voor aankomst is annulering kosteloos. Annuleert u tot 21 dagen voor betaalt u 50% van de reissom. Daarna bent u 90% van de reissom verschuldigd bij annulering of niet verschijnen. 

Wij adviseren u dan ook een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. 

Route

Vanaf Bergen op Zoom rijdt u via de A58 naar Middelburg. Vlak voor Middelburg neemt u de afslag richting Serooskerke. Vervolgens Grijpskerke – Aagtekerke en dan richting Westkapelle. Net voor de bebouwde kom aan de linkerkant vindt u onze Bed & Breakfast.

Let op! De TomTom stuurt u vaak niet goed. U moet op het adres Prelaatweg 4 in WESTKAPELLE zijn.

Reist u met het openbaar vervoer dan kunt u vanaf Middelburg de bus naar Westkapelle nemen. Bij de vuurtoren stapt u uit en loopt u het dorp uit richting Aagtekerke. U vindt ons aan de rechterkant, direct na het bord ‘einde bebouwde kom’. 

Villa Eb & Vloed is een Bed and Breakfast in Westkapelle aan de Zeeuwse Kust. U vindt bij ons mooie gastenkamers in een rustige omgeving, met uitgebreid ontbijt. 

Contact