Westkapelle. Een walhalla voor de sportvisser!

Westkapelle heeft de beste visspots van Nederland! Natuurlijk kun je er zeevissen op het ‘grote hoofd’ een aan de zeedijk. Maar ook in De Kreek zwemt genoeg paling.

Westkapelle. Dé zeevisplek van Zeeland!

Vissen in Westkapelle

Als je recreatieve visser of sportvisser bent heeft Westkapelle veel te bieden. Vissen aan de Noordzee is geweldig. In Westkapelle kun je vanaf strand, in binnenwateren en vanaf paalhoofden, strekdammen en de pier ( Zuiderhoofd ) vissen. Er zijn genoeg mooie stekken te vinden.

 

Vissen in de Noordzee

Aan de noord-, west- en zuidkant van Westkapelle ligt zee, waar u zonder vergunning kunt vissen. Aan de zuidkant vindt u de stranden met paalhoofden en strekdammen, aan de noordkant de uitgestrekte dijk. In de zeewateren rondom Westkapelle vangt u vooral zeebaars, tong, kabeljauw, makreel, geep, schar, wijting, schol en bot. Parkeermogelijkheden zijn er volop. Gedurende het hele jaar is sportvissen in zee toegestaan. 

Vissen in De Kreek

Aan de rand van Westkapelle ligt “de Kreek ” een groot binnenwater. Hier worden ieder seizoen forellen uitgezet. Naast forel kunt u in de kreek vissen op paling. Om in De Kreek te mogen vissen heeft u een visvergunning nodig. Deze kunt u aanschaffen bij een van de hengelsportwinkels in Westkapelle of omgeving. Bij de Hengelsportwinkel in Westkapelle of de Hengelsportwinkel in de Joossesweg (vlak bij De Kreek) kunt u ook vers zee-aas en hengelsportmateriaal aanschaffen. De deskundige eigenaren zijn zelf verwoed vissers en adviseren u graag over de beste visplek van die dag.

Voor een aantal binnenwateren in Zeeland heeft u een VISpas nodig.

Wij wensen u een goede vangst. ( Het invriezen van uw vangst is bij onze bed & breakfast mogelijk )

Alvast in de stemming komen? Kijk deze uitzending van VisTV over geepvissen in Westkapelle.

Villa Eb & Vloed is een Bed and Breakfast in Westkapelle aan de Zeeuwse Kust. U vindt bij ons mooie gastenkamers in een rustige omgeving, met uitgebreid ontbijt. 

Contact